• Privacy

 • Disclaimer
 • SB Helios

  For the English version click here

  SB Helios is dé studenten badmintonvereniging van Utrecht. Zo’n vereniging kan natuurlijk niet ontbreken in een deze studentenstad. Onze leden zijn allemaal student of student geweest en daardoor zijn de meeste leden tussen de 18 en 26 jaar jong. Bij ons kun je je badminton skills laten zien en verbeteren tijdens het vrijspelen, de trainingen en de competitie. De vereniging is er voor alle leden, zowel recreanten als competitiespelers. De speelavonden zijn op dinsdag en woensdag en de competitiewedstrijden worden op vrijdagavond gespeeld. Onze teams spelen in de RAB- tot en met de hoofdklasse.
  Er zijn in Utrecht genoeg internationale studenten en zij zijn natuurlijk ook van harte welkom, er wordt tijdens de speelavonden hier en daar dus ook wat Engels gesproken. Verder wordt er elk jaar een Internationaal Studenten Badminton Toernooi (ISBT) georganiseerd, wat onze leden ook in contact brengt met studentenbadmintonverenigingen in zowel binnen- als buitenland.
  Omdat Helios een studentenvereniging is, bieden wij naast sport ook veel gezelligheid. Zo is er buiten de badmintonzaal genoeg te doen. Om de drie tot vier weken worden leuke activiteiten georganiseerd, zoals een galadiner, karaoke, cycling dinner, een weekendje weg en bowlen. En de speelavonden worden natuurlijk afgesloten met een borrel.

  Informatie    
  Aantal leden 50 - 100  
  Senioren Ja Recreatief en competitief
  Jeugd Ja Recreatief en competitief
  55+ Nee  
  U-pas deelname Nee  
  Speel- en trainingsdagen
  Dinsdag, woensdag en vrijdag.
  Bezoek de verenigingswebsite voor meer informatie.
  Hal Adres Route
  Sporthal Olympos Uppsalalaan 3
  3584 CT Utrecht
  Google Maps

  Meer informatie vindt u op de website van SB Helios.