• Privacy

 • Disclaimer
 • BC Iduna

  De grootste badmintonvereniging van Utrecht!

  Wanneer en waar spelen we
  Iduna is een gezellige badmintonvereniging in Utrecht. Met krap 200 leden zijn we 3 keer per week actief in de sporthal Galgenwaard. We spelen op maandag- en woensdagavond van 19:30 tot 22:30, en op zondagmiddag competitie. We streven naar een balans tussen recreanten, jeugd (vanaf 16 jaar) en competitiespelers, met als uitgangspunt dat activiteiten voor iedereen toegankelijk moeten zijn. Als Idunees kun je spelen op de maandag- en woensdagavond. De competitie-thuiswedstrijden zijn op zondag. Het seizoen loopt van eind augustus tot en met juni, waarbij in de maanden mei en juni alleen op de maandagavond wordt gespeeld.

  Wat bieden we
  Iduna biedt diverse mogelijkheden voor verschillende soorten spelers. Voor zowel recreanten als competitiespelers organiseert Iduna ondermeer trainingen en toernooien. Voor recreanten organiseert Iduna een interne competitie. Competitiespelers kunnen bij Iduna competitie spelen van regio tot landelijke competitie. Iduna is met 12 teams vertegenwoordigd in de regio- en bondscompetitie. Iduna speelt competitie van 4e klasse District tot en met 3e Divisie bond. Het competitieseizoen loopt van september tot eind januari. Daarnaast doen ook teams van Iduna mee aan de voorjaarscompetitie en is er de speciale onderlinge recreantencompetitie.

  Toernooien en training
  Gedurende het seizoen organiseren we een aantal gezelligheidstoernooien, de clubkampioenschappen en het Iduna Open Toernooi. Natuurlijk zijn er ook diverse andere activiteiten, die totaal niets met badminton van doen hebben.
  In de zomer organiseren we voor de liefhebbers de buitentraining. De buitentraining wordt eind augustus/begin september afgesloten met een uitdagend en gezellig trainingsweekend. In dezelfde week beginnen de reguliere badmintontrainingen. Ook voor recreanten en beginnende badmintonners organiseert Iduna trainingen.

  Lid worden
  Geef je de voorkeur aan recreatief spelen of in competitieverband? Ben je jong of oud? Je bent altijd welkom bij Iduna! Iduna heeft het hele jaar door voor ieder wat wils! Wil je lid worden of heb je vragen over Iduna? Ga dan naar www.bciduna.nl of kom een keertje langs op één van onze speeldagen.

  Informatie    
  Aantal leden > 150  
  Senioren Ja Recreatief en competitief
  Jeugd Ja, vanaf 16 jaar Recreatief en competitief
  55+ Ja Recreatief
  U-pas deelname Ja  
  Speel- en trainingsdagen
  Maandag, woensdag en zondag.
  Bezoek de verenigingswebsite voor meer informatie.
  Hal Adres Route
  Sportcentrum Galgenwaard Herculesplein 341
  3584 AA Utrecht
  Google Maps

  Meer informatie vindt u op de website van BC Iduna.